Kranio sakral terapi på heste, hunde og mennesker

Kranio Sakral Terapi (KST) er en teknik, der oprindeligt blev udviklet inden for det etablerede lægesystem.

Jeg har omfattende erfaring med Kranio Sakral Terapi, især på heste, hunde og andre dyr samt mennesker.

Kranio Sakral Terapi fokuserer på det komplekse fysiologiske system, der omfatter kraniet, rygsøjlen, korsbenet, halebenet og det centrale nervesystem, der fungerer som kroppens “computer”. Dette system inkluderer hjernen, rygmarven og de omgivende nerver samt cerebrospinalvæsken, der cirkulerer i membranerne omkring hjernen og rygmarven. Den rytmiske bevægelse af denne væske kaldes KST-rytmen.

Min ekspertise i Kranio Sakral Terapi er særligt rettet mod heste, og jeg er dedikeret til at forstå og forbedre deres velvære ved hjælp af denne terapeutiske tilgang.

Kranio sakral terapi: en enkel og naturlig terapi

Kranio sakral terapi er terapeutisk behandling af centralnervesystemet. Behandlingen består af forskellige blide teknikker til naturlig udbedring af spændinger og skævheder, der belaster centralnervesystemet. Ved at løsne membraner, bindevæv og muskler så hjernen og rygmarven kan bevæge sig frit, får kroppen mulighed for at regenerere.

Kroppen er programmeret til at kunne selv, når den bliver befriet for skævheder og spændinger.

Jeg har gode erfaringer med KST til hovedpine, migræne, indlæringsproblemer, dårlig koncentration og hukommelse, hyperaktive børn, bækkenløsning, frossen skulder, tennisalbue, rygproblemer m.m. Derudover har jeg jo virkelig gode erfaringer med at bruge kranio sakral terapi på heste og andre dyr. Det er min erfaring at spændinger i muskler og bindevævet er skyld i mange smerte tilstande, som ret let kan løsnes med blid bindevævsteknik. Udover arbejdet med KST på dyr, har jeg også erfaring med arbejdet kommunikation / telepati med dyr der f.eks. har haft traumatiske oplevelser. Du kan her læse mere om telepati med dyr.

Vil du høre mere?

Er du interesseret i at høre mere om Kranio Sakral Terapi på heste og mennesker, er du meget velkommen til at kontakte mig. Du kan kontakte mig på telefon  40 73 20 79 eller på mail tn@naturgaarden.dk. Jeg ser frem til at høre fra dig.