Telepati med dyr

Ønsker du at dykke dybere ned i kommunikation og telepati med dyr? For at opnå en forbindelse med dyrene på et dybere plan er det afgørende at mestre kontrol over dine følelser og tanker, at opnå indre stilhed og forsigtigt kontakte dyret. Telepati indebærer overførsel af billeder samt brug af følelser og andre sanser. For at lykkes i telepatisk kommunikation med dyr er en stærk hjertekontakt afgørende.

Mens det kan være udfordrende at modtage beskeder, er det lettere at sende dem til dit dyr. Du skal blot visualisere det, du ønsker at formidle, og sende det til dyret. Du kan placere det på din pande eller solar plexus for at forbedre kontakten.

Hvis du ønsker at uddybe din forståelse, anbefaler vi bogen ‘Kommunikation med dyr’ af Pennelope Smith, som udforsker telepati med dyr og dyrekommunikation i dybden.

Telepati med dyr for psykisk afstresning

Her arbejder jeg også med den dybe kommunikation / telepati, for at få en fornemmelse af hvad der sker med dyret i en given situation. Hvis en hest f.eks. ikke vil gå ind gennem en dør, må jeg fornemme hvad den tror der vil ske.

Hvis den har været udsat for en traumatisk traumatisk oplevelse, må den først fjernes. Det gør jeg ved at forestille at jeg tænder en projektør, og så “lyser” på problemet til det forsvinder. Det er min erfaring at det gør en forskel.

Jeg tror ikke at dyr derved glemmer, men det er som om panikfølelsen kan fjernes, og reaktionsmønsteret ændres.  Derefter visualiserer jeg til dyret at det går ind ad døren – dette skal ofte gentages en del gange. Til sidst, når jeg har en fornemmelse af at det er accepteret, går vi gennem døren, samtidig med at jeg hele tiden forestiller mig at dyret trygt følger med. Udover kommunikation / telepati, tilbyder jeg også kranio sakral terapi for dyr. Du kan læse mere om her om kranio sakral terapi.

Vil du gerne høre mere?

Har du spørgsmål eller ønsker du at høre mere om telepati med dyr er du meget velkommen til at kontakte mig på telefon 40 73 20 79 eller mail tn@naturgaarden.dk. Jeg ser frem til at høre fra dig.

Telepati med dyr