Kinesiologi

Kinesiologi er en holistisk afbalanceringsform, hvor man via muskeltest tester kroppens energibalance. Naturgaarden tilbyder afbalancering med kinesiologi.

I 1960′erne fandt kiropraktor George Goodhardt fra USA, at meridianbanerne, udover at de forsynede organer med energi, også forsynede en eller flere muskler med energi. På denne baggrund har man udviklet et test- og afbalanceringssystem. Vi bruger med andre ord muskelsystemet til at kommunikere med kroppen.

Smerte, sygdom eller andre symptomer opstår, når kroppens energier ikke er i balance eller vi har ophobet affaldsstoffer, som kroppen ikke selv er i stand til at udskille igen. Ofte neddæmper vi smerte/symptomer med medicin uden at finde årsagen. Tilstanden kan hermed forværres, da kroppens alarmsystem så ikke længere fungerer, hvilket svarer til at man i en bil slår den lampe i stykker, der viser mangel på olie og ufortrødent kører videre. Kroppen er sin egen læge og helbreder sig selv når den får lov. Gennem afbalancering kan man lære, hvordan man får fat i kroppens egne ressourcer og aktiverer de selvhelbredende energier.

Med kinesiologi tester man, hvad der styrker og hvad der svækker energierne i kroppen bl.a. fødevarer og man kan prioritere de kosttilskud / naturmedicin den enkelte har brug for, for at komme i balance. Jeg tester på vitaminer, mineraler, urter, homøopati og blomstermedicin.

Kinesiologi er en aktiv afbalanceringsform, hvor man tester på en indikatormuskel – oftest en arm, som dermed kommunikerer med underbevidstheden. Der laves en målsætning – målet ændrer energien. Til slut skal der være balance FYSISK, KEMISK og PSYKISK.

Jeg har gode erfaringer med kinesiologi til muskel- og ledsmerter, fordøjelsesforstyrrelser, hormonforstyrelser, barnløshed, indlæringsproblemer, allergier, eksem og som behandling inden eksamen, sportspræstation m.m.

Det er en måde at få krop sind og ånd i balance på, og livskvaliteten øges dermed.

Surrogattest

Børn over syv år kan som regel testes direkte, mindre børn testes gennem en surrogat, oftest er det moderen man så tester, mens hun rører ved barnet. Jeg retter så vidt muligt op direkte på barnet.